Elektrosztatikus kisülés (ESD – Electro Static Discharge)
 

Foam Cushioning with ESD Properties ESD tasakok,hab, fólia,csomagolóanyagok és  dobozok                                          

   

Az elektrosztatikus kisülés (ESD – Electro Static Discharge) károkat és működési zavarokat okozhat az elektromos berendezésekben. A probléma ismeretében a NEFAB szakértői egyedi igényekhez kialakított csomagolási megoldásokat kínálnak.

                        
A NEFAB kínálatában valamennyi megoldás megtalálható, beleértve a vezetőképes, szigetelő és árnyékoló termékeket egyaránt.

Ezenkívül a NEFAB teljes körű ESD védelmi programmal rendelkezik, mely kiterjed az elektrosztatikától védett területen használt termékekre, a földeléssel ellátott termékekre és az ellenőrző berendezésekre .
 

Az elmúlt évek során számos alkalmazáshoz szállítottunk ESD elleni védelmet nyújtó megoldást, ahol a csomagolást korrózióvédő hatással is elláttuk.

 
ESD védelem előnyei:
  • Biztosítja a termék épségben történő megérkezését 
  • Megelőzi az ESD-ből eredő működési zavarok kialakulását
  • Egyedi igények szerint alakítható 
  • Széleskörű termékválaszték

 

 Miért fontos az ESD védelem?

Plastic ESD Safe Tray  

Az iparban az ESD észrevétlenül okoz különböző természetű problémákat. Számos elektromos alkatrész, mint például a félvezetők, szerelvények és nyomtatott áramkörhöz való alaplapok, szenvedhet nem javítható károsodást az elektrosztatikus kisülések következtében.

Az elektromos alkatrészek gyártóinak és az elektromos rendszerek összeállítóinak munkafolyamataik során  hatékony ESD programot kell kialakítaniuk a statikus elektromosság kiküszöbölésére. Amennyiben nem teszik meg a szükséges lépéseket, számos általuk gyártott rendszer vagy összetevő meghibásodik, vagy élettartamuk jelentősen csökken.
 

** Az ESD által okozott károk láthatatlanok.

 

 Azok a vevők, akik ezt a terméket keresik, érdeklődnek az alábbiak iránt is:

 
 
További információkért kérjük látogassa meg az alábbi weboldalunkat: